LEI SFX UTSTYR FRA OSS

Når du vil skape en minneverdig opplevelse for publikum, er leie av SFX-utstyr fra TNT Pyro det beste valget. Vårt team av pyroteknikere har lang erfaring med å levere imponerende visninger med bruk av spesialeffekter, og vi kan tilby et stort utvalg av utstyr til leie.

Med SFX-utstyr fra TNT Pyro kan du skape alt fra små, subtile effekter til store, dramatiske øyeblikk. Vi kan tilby alt fra røykmaskiner og lavmaskiner til eksplosjoner og fyrverkeri, alt etter dine ønsker og behov.

Uansett hva slags arrangement du skal holde, kan vi hjelpe deg med å skape en minneverdig opplevelse for publikum. Leie av SFX-utstyr fra TNT Pyro er en enkel måte å ta festen, konserten eller teaterforestillingen din til neste nivå.

Så hvis du vil skape stemning og imponere publikum, leie SFX-utstyr fra TNT Pyro. Vi vil gi deg et show du sent vil glemme!

MagicFX Co2 Launcher

Trykk på avtrekkeren for å skyte Co2, konfetti, streamere eller t-skjorter. Med Co2Launcher er det mulig å lage flere effekter. Fyll påfyllingsrøret, ladd pistolen og skyt.

MagicFX PowerShot II

Kompakt enhet for å avfyre elektrisk konfetti og streamers. Powershot II kan plasseres i flere retninger ved å bruke en MagicFX baseplate II eller monteres i stativer. Veldig enkel å bruke, kanonene blir avfyrt ved at man slår på strøm til enheten.

Showven Sparkular

Sparkular er den første cold spark fontenemaskinen som kom på markedet. Kalde fontene effekter som brukes i større show og på scener. Veier ca. 8,5 kg og kan produsere effekter fra 1,5 meter til 5 meter høyde.

Fyrverkerieffekten får du uten fyrverkeri. Sparkular bruker ikke krutt, er trygg, sikker og miljøvennlig i bruk. Den produserer ingen røyk, lukt eller varme. Kan styres via lysbord eller via SPARKULAR sin egen kontroller.

Showven Sparkular fall

Sparkular fall er den hengende versjonen av sparkular. Denne maskinen skaper en vannfalleffekt. Mønsteret bestemmer man selv ved bruk av lysbord eller ved bruk av sparkular sin egen kontroller. Denne egner seg til større arrangementer og fester, TV Show og konserter. Den veier ca. 6 kg og falleffektene er mellom 2 og 7 meter.

Fyrverkerieffekten får du uten fyrverkeri. Sparkular bruker ikke krutt, er trygg, sikker og miljøvennlig i bruk. Den produserer ingen røyk, lukt eller varme. Kan styres via lysbord eller via SPARKULAR sin egen kontroller.

CLUB CANNON MKII

Club Cannon Handheld MKII er en bærbar, manuelt betjent Co2-kanon som ikke krever strøm. Denne enheten vil produsere 20-30ft plommer med iskald tåke. Den manuelle betjeningen gjør den egnet for bruk av DJ-er, nattklubber, DJ-messer, sportsbegivenheter, fotballinnganger, halvtidsforestillinger, teateroppsetninger, bryllup, spesielle arrangementer og mer.

MagicFX Comm4nder

Enkel å bruke 4-kanals kontroller for 100-250Vac ON/OFF. Brukes til spesialeffekter som Powershots II, Co2 jets og Stadium shots. Sikker og pålitelig og designet for Special FX.

SPARK FABRICA KUNGFUPAO

Nyhet! Denne maskinen gir samme effekt som gerbs og spark jets bare med kalde effekter. Til bruk på steder som vanligvis ikke ville ha tillat bruk av pyrotekniske artikler basert på krutt. Maskinen gir en kald effekt på ca. 3 meters høyde..

SPARK FABRICA TORNADOFLAMER

SF-180 kombinerer et væskedrevet flammesystem med bevegelig hodeteknologi i en kompakt enhet. SF-180 er utstyrt med et motorisert og svingbart hode som gir veldig raske og presise flammeutbrudd på opptil 10 meter i høyden. Alt i en vinkel på 210 grader.

GALAXIS G-FLAME

Galaxis G-flame er en veldig allsidig flammeprosjektor som tilbyr en rekke interessante funksjoner. Den kan brukes til innendørs, utendørs og spesialeffektapplikasjoner.

SHOWVEN SONIC BOOM PLUS

Lei Showven Sonic Boom X Plus LED-farget røyktåkekanon fra TNT Pyro. Nå kan du lage farget røyk til bryllup, kjønnsavsløringer, konserter, festivaler og mer.

Denne fantastiske LED-tåkemaskinen krever ikke CO2 eller noen annen spesiell gass for å skape fantastiske fargede røyk- og tåkefarger. Sonic Boom X Plus kan monteres for å skyte farget røyk vertikalt eller horisontalt og gir deg tonnevis av installasjonsmuligheter.

Har du noen gang ønsket å lage trygg farget røyk til et arrangement? Showven Sonic Boom X er løsningen. Denne maskinen er superenkel å sette opp og betjene. Skyt praktfulle fargede tåkeskyer som simulerer en CO2-stråle uten å måtte sette opp CO2-tanker og -slanger.

Ideell for innendørs arrangementer som bryllup, firmaarrangementer, kjønnsavsløringer og mer.

Showven - Sonic Boom Plus røykmaskin/geisir
Showven - Spark Jet

SHOWVEN SPARK JET

SPARKULAR® JET er en annen helt ny effekt som opprinnelig ble oppfunnet av SHOWVEN®. Den genererer en blinkende SPARKULAR®-effekt opp til 10m. Innebygd automatisk luftkompressor, ingen ekstern trykktank nødvendig, gjør det enklere for oppsett og færre bruksbegrensninger.

SHOWVEN VULCANO

uFlamer Volcano er et avansert flytende flammesystem med fem dyser, hver dyse kan skyte individuelt eller samtidig. Vulkan med 90 forhåndsinnstilte avfyringssekvenser, 25L innebygd drivstofftank og pumpesystem, multisikkerhetsdesign og pålitelig ventilkomponent som lar operatører skape spektakulære avfyringseffekter mye enklere. Det er et ideelt valg for fyrverkeri, utendørskonsert, åpningsseremoni, sport, naturskjønne områder etc.

Leieønske

Leieforespørsel
Addresse
Addresse
By
Fylke
Postnummer
Land
Ønsker pris på leie av