Spark Fabrica

IGNITE YOUR EVENT WITH SPARK FABRICA!

Hev arrangementet ditt til nye høyder med den fortryllende tiltrekningen til Spark Fabrica SFX-maskiner. Slipp løs kraften av imponerende spesialeffekter som vil ta pusten fra publikum. Våre toppmoderne maskiner gir deg muligheten til å enkelt fremkalle flammer og gnister i en rekke fengslende former.

Oppdag enkelheten i våre SFX-maskiner, designet for brukervennlig drift og problemfri tilpasning for å komplementere ethvert miljø. Enten du arrangerer en konsert, et teatermesterverk, en livlig feiring eller en annen sammenkomst, er vi dine partnere i å skape den perfekte stemningen.

Pålitelighet er vårt varemerke. Våre maskiner trives i ulike omgivelser, konstruert for å tåle de tøffeste forholdene og sikre at de presterer når det betyr mest. Stol på Spark Fabrica-maskinene for å levere, hver gang.

Hev ditt neste arrangement ved å leie eller eie Spark Fabrica-maskiner fra oss. La oss forsyne deg med den ultimate plattformen for å smi uforglemmelige minner som vil vare livet ut. Ditt arrangement fortjener ingenting mindre!

Spark Fabrica SF-180

TORNADOFLAMER SF-180

Utforsk magien med SF-180 – en revolusjonerende enhet som smelter sammen dristige flammer og futuristisk teknologi! Med et dristig møte mellom væskedrevet flammesystem og avansert bevegelig hodeteknologi, er SF-180 den ultimate opplevelsen for de som søker det ekstraordinære.

Se for deg øyeblikket når ditt arrangement tar en utrolig vending med SF-180. Den motoriserte og svingbare hodeteknologien gir deg muligheten til å skape uforglemmelige øyeblikk med lynraske og millimeterpresise flammeutbrudd. Hver gnistrende flammespire kan nå himmelhøye 10 meter, og alt i en spektakulær vinkel på 210 grader.

SF-180 er ikke bare en enhet – det er en opplevelse som setter deg i kontrollen over en eksplosjon av energi og lidenskap. Klar til å ta ditt arrangement til nye høyder? Velkommen til fremtiden av flammeeffekter med SF-180. Ditt eventyr begynner her.

Spark Fabrica SF-90

I FLAMER SF-90

Bli regissør av dine egne flammesymfonier med SF-seriens imponerende væskedrevne flammesystem! Forestill deg å skape en sansefull eksplosjon av lyd og ild, hvor hver flammesøyle og ildkule danser i harmoni med musikken.

Med SF-seriens avanserte teknologi er det en lek å synkronisere flammene med musikken, og skape en visuell og auditiv fest for sansene. Uansett om det er et pulserende konsertpublikum eller et hengivent bryllup, vil du være i stand til å male himmelen med flammekunst som får hjertet til å banke.

SF-serien er mer enn bare spektakulær – den er bygget for å vare. Den robuste konstruksjonen gjør væskeprojektoren ideell for utendørs bruk, og den vil skinne selv når naturen spiller sin rolle. Tenk deg 10 meter høye flammer, dansende og flammende i vindstille perfeksjon.

Å lage magiske øyeblikk har aldri vært enklere. Med SF-seriens væskedrevne flammesystem er du klar til å forme et show som vil tennes i minnene til alle som er til stede. Velkommen til en verden av brennende kreativitet og grenseløse muligheter. Din scene, dine flammer, din historie – med SF-serien.

Spark Fabrica SF-01

SPARK RAIN PRO SF-01

Skap en uovertruffen feststemning med et trygt og perfekt alternativ til pyrotekniske effekter som involverer krutt. Med Spark Fabricas unike pulver i aksjon, vil maskinen spre gnistrende regn og fortryllende magi som tar pusten fra deg. Det beste av alt? Du trenger ikke en fyrverkerilisens for å la denne maskinen spre sitt glitrende eventyr.

Heng den opp, gi signal, og la underverkene utfolde seg. Spark Fabrica er mer enn bare en maskin – det er symfonien til uforglemmelige øyeblikk, en dans av lys som følger din rytme. Skap minner som varer evig, uten bekymringer, uten grenser.

Velg det smarte valget, velg sikkerheten, og velg den gnistrende magien til Spark Fabrica. Din fest vil aldri være den samme igjen. La drømmene dine bli til virkelighet med en enkel gnist – din gnist, din historie, din magi.

Spark Fabrica SF-05

SPARK JET PRO

Velkommen til en verden av fengslende magi og gnistrende eventyr med Spark Fabricas gnistmaskiner – det ultimate valget for deg som søker en trygg og imponerende alternativ til pyrotekniske effekter med krutt.

Med Spark Fabricas revolusjonerende pulver skaper maskinen en fantastisk gnistfonteneeffekt som vil fortrylle alle sanser. Forestill deg gnistenes dans i luften, som om stjernene selv har kommet ned på jorden for å feire sammen med deg. Og det beste? Du trenger ingen fyrverkerilisens for å ta del i denne blendende skjønnheten.

Gi din event et magisk løft, uten bekymringer og uten komplikasjoner. Spark Fabricas gnistmaskin gir deg muligheten til å skape uforglemmelige øyeblikk med en fonteneeffekt som strekker seg mot himmelen. Det er som om du har kontrollen over naturens eget lysshow, uten å måtte bekymre deg for farer eller restriksjoner.

Så hvorfor velge det vanlige når du kan velge det ekstraordinære? Spark Fabricas gnistmaskiner tar deg med på en reise gjennom sprakende glede og magi, uten krutt, uten begrensninger. Ta styringen over dine drømme, og la gnistene danse til din melodi. Velg Spark Fabricas gnistmaskiner – ditt event, ditt øyeblikk, din strålende suksess.

Spark Fabrica SF-X8

TITAN SF-X8

Introduserer: Den ustoppelige fontenemaskinen som er skapt for å trives utendørs! Uansett værforhold er denne maskinen din pålitelige følgesvenn, og den er klargjort for å imponere med sin utrolige 10-meters høyde. Her snakker vi om en ekte vannmester som kan sprute glede selv under regnskyer.

Bygd for å takle utfordringene naturen kaster mot den, er denne maskinen din hemmelige våpen for å løfte ethvert arrangement til nye høyder. Med en IP-55-klassifisering er den en værkampioen som sier farvel til bekymringer og hilser på muligheter.

La regnet øse ned – det stopper ikke oss! Denne fontenemaskinen er din trofaste partner, en vannkunstner som forvandler dråper til storslåtte øyeblikk. Stå stolt i regnet, og se den skape magi som tar pusten fra deg.

Løft blikket, løft forventningene og løft stemningen med denne utendørs skjønnheten. Gjør deg klar til å heve standarden, uansett hva værgudene velger å sende din vei. Vår fontenemaskin – din allværsvenn, din kreative kraft og din nøkkel til et fantastisk arrangement uten grenser.

Spark Fabrica CT-05

PYRO SIM CONTROLLER

Bli mesteren med vår avanserte digitale konsoll skapt spesielt for å dominere Spark Fabricas maskiner! Her har du nøkkelen til total kontroll – og ja, vi snakker ikke bare om effekter, vi snakker om en fullverdig sensorisk symfoni.

Støttet av den nyeste teknologien, er denne konsollen din partner i kreativitet. Enten det er flammer, gnister eller begge deler, er det ingen grenser for hva du kan oppnå. Med støtte for AUDIO, RDM, CAN, SMPTE, DMX Inn/Ut (både 3 pins og 5 pins XLR), er mulighetene dine like mangfoldige som dine visjoner.

Klar til å sette i gang? Vi gir deg kommandoen til å dirigere en verden av magi. Skap stemninger, form øyeblikk, og la ditt arrangement skinne som aldri før. Med vår digitale konsoll i hendene dine, er du ikke bare en deltaker – du er skaperen av minner, den som maler himmelen med lys og fyller rommet med glede.

Ikke la anledningen passere – ta styringen, ta kontrollen, og gi verden ditt kunstverk. Spark Fabricas digitale konsoll er din personlige nøkkel til å låse opp en verden av muligheter. Lys opp øyeblikkene, og la lyden av suksess fylle luften. Velkommen til fremtiden av kontroll og kreativitet.