Spark Fabrica

SPARK UP YOUR EVENT

Spark Fabrica SFX maskiner gir deg muligheten til å skape imponerende spesialeffekter på ditt arrangement. Med våre avanserte maskiner kan du enkelt lage flammer og gnist i forskjellige former.

Våre SFX maskiner er enkle å bruke, og de kan tilpasses til å passe perfekt inn i de fleste settinger. Uansett om du skal holde konsert, teaterforestilling, fest eller annet arrangement, kan vi hjelpe deg med å skape den perfekte stemningen.

Våre maskiner er også svært pålitelige og kan brukes i mange ulike omgivelser. De er designet for å tåle tøffe forhold, og du kan stole på at de vil fungere når du trenger dem mest.

Så hvis du vil skape imponerende spesialeffekter på ditt neste arrangement, bør du vurdere å leie eller kjøpe Spark Fabrica maskiner fra oss. Vi vil gi deg den perfekte settingen for å skape minner for livet!

Spark Fabrica SF-180

TORNADOFLAMER SF-180

SF-180 kombinerer et væskedrevet flammesystem med bevegelig hodeteknologi i en kompakt enhet. SF-180 er utstyrt med et motorisert og svingbart hode som gir veldig raske og presise flammeutbrudd på opptil 10 meter i høyden. Alt i en vinkel på 210 grader.

 

Spark Fabrica SF-90

I FLAMER SF-90

Med det væskedrevet flammesystemet i SF-serien er det ikke noe problem å lage musikalsk synkroniserte flammesøyler eller ildkuler. Takket være den solide byggekvaliteten er væske-projektoren spesielt godt egnet for utendørs bruk. 10 meter høye flammer ved vindstille forhold.

Spark Fabrica SF-01

SPARK RAIN PRO SF-01

Det perfekte og trygge alternativet i forhold til pyro effekter som bruker krutt. Med Spark Fabrica’s spesielle pulver lager maskinen gnistregn og magiske effekter. Ingen fyrverkeri lisens er påkrevd for å bruke denne maskinen. Denne skal henge og effekten kommer ut under. 

Spark Fabrica SF-05

SPARK JET PRO

Spark Fabrica’s gnistmaskiner er det perfekte alternative i forhold til pyro effekter som bruker krutt. Med Spark Fabrica’s spesielle pulver lager maskinen en gnistfontene effekt og magiske effekter. Ingen fyrverkeri lisens er påkrevd for å bruke denne maskinen. Denne gir en fontene effekt oppover.

Spark Fabrica SF-X8

TITAN SF-X8

En solid fontenemaskin som er designet for utendørs bruk. Er vanntett og oppnår en høyde på ca. 10 meter. Kan brukes selv om at det regner. IP-55

Spark Fabrica CT-05

PYRO SIM CONTROLLER

Digital konsoll for å styre Spark Fabrica’s maskiner. Støtter AUDIO, RDM, CAN, SMPTE, DMX Inn/Ut: 3 pins og 5 pins XLR.