Spark Fabrica

SPARK UP YOUR EVENT

High-end Special FX produkter. “Spark up your event” med Spark Fabrica. Lag minnerike opplevelser med flammemaskiner eller gnistmaskiner fra Spark Fabrica.

Spark Fabrica SF-180

TORNADOFLAMER SF-180

SF-180 kombinerer et væskedrevet flammesystem med bevegelig hodeteknologi i en kompakt enhet. SF-180 er utstyrt med et motorisert og svingbart hode som gir veldig raske og presise flammeutbrudd på opptil 10 meter i høyden. Alt i en vinkel på 210 grader.

 

Video

Spark Fabrica SF-90

I FLAMER SF-90

Med det væskedrevet flammesystemet i SF-serien er det ikke noe problem å lage musikalsk synkroniserte flammesøyler eller ildkuler. Takket være den solide byggekvaliteten er væske-projektoren spesielt godt egnet for utendørs bruk. 10 meter høye flammer ved vindstille forhold.

Spark Fabrica SF-01

SPARK RAIN PRO SF-01

Det perfekte og trygge alternativet i forhold til pyro effekter som bruker krutt. Med Spark Fabrica’s spesielle pulver lager maskinen gnistregn og magiske effekter. Ingen fyrverkeri lisens er påkrevd for å bruke denne maskinen. Denne skal henge og effekten kommer ut under. 

Spark Fabrica SF-05

SPARK JET PRO

Spark Fabrica’s gnistmaskiner er det perfekte alternative i forhold til pyro effekter som bruker krutt. Med Spark Fabrica’s spesielle pulver lager maskinen en gnistfontene effekt og magiske effekter. Ingen fyrverkeri lisens er påkrevd for å bruke denne maskinen. Denne gir en fontene effekt oppover.

Video

Spark Fabrica SF-X8

TITAN SF-X8

En solid fontenemaskin som er designet for utendørs bruk. Er vanntett og oppnår en høyde på ca. 10 meter. Kan brukes selv om at det regner. IP-55

Spark Fabrica CT-05

PYRO SIM CONTROLLER

Digital konsoll for å styre Spark Fabrica’s maskiner. Støtter AUDIO, RDM, CAN, SMPTE, DMX Inn/Ut: 3 pins og 5 pins XLR.

Video