SecurePyro PocketPyro

Pocketpyro. Alltid med deg.

Er du lei av å måtte bekymre deg for sikkerheten når du avfyr fyrverkeri? Da bør du vurdere å bruke SecurePyro avfyringssystem for fyrverkeri!

SecurePyro er et enkelt, brukervennlig system som gjør det enkelt å avfyre fyrverkeri på en sikker måte. Det er spesielt utviklet for å redusere risikoen for ulykker, og det er enklere å bruke enn tradisjonelle avfyringsteknikker.

Med SecurePyro avfyringssystem trenger du ikke lenger å bekymre deg for å holde tændstikker eller lignende i nærheten av fyrverkeriet. Alt du trenger å gjøre er å koble systemet til lunten med clip on tenner, og deretter kan du avfyre fyrverkeriet med et enkel knappetrykk fra mobilen.

Så hvis du vil avfyre fyrverkeri på en sikker og enkel og måte, bør du vurdere å bruke SecurePyro avfyringssystem. Det vil gjøre avfyringen av fyrverkeri til en trygg og hyggelig opplevelse for alle!

1490,- pr modul

#CUES 5
BATTERI TYPE LIPO OPPLADBAR + LADER
BATTERITID 5 TIMER
MESH NETTVERK OPP TIL 10 ENHETER
STØTTER ANDROID & IOS
REKKEVIDDE 100 meter

Designed and developed in Italy.

Kan brukes på nytt.

Det første Premium avfyringssystemet fra SecurePyro for sikker avbrenning av fyrverkeri, ferdig designet og utviklet i Italia. Enkel å installere, konfigurere og bruke med SecurePyro App, som erstatter den gamle radio fjernkontrollen. Wi-Fi tilkobling, ved hjelp av Mesh teknologi, tillater kontroll av flere enheter med din Smarttelefon. De fargede lysdiodene lar deg forstå hvilken av utgangene som er aktive. Ladetilstanden til Wi-FI tilkoblingen. Oppladbart batteri.

LANG REKKEVIDDE WI-FI

GENIAL

Med SecurePyro app kan du bruke alle våre enheter på en enkel, lett og mest av alt, sikker måte. Du kan styre en enhet eller styre direkte flere enheter koblet til i Mesh-nettverk. Den støtter manuell modus, samtidig tenning eller lage egendefinerte sekvenser. Videre med securepyro app kan du i sanntid overvåke de tilkoblede enhetene dine som batterinivå, arm og test av tennere. Du kan endre Wi-Fi passord på modulen.

STANDARD LIPO BATTERI

KRAFTPAKKET UT AV PORTEN

Mer enn 20 timers drift bruker i18-modulen et standard internt oppladbart LiPo-batteri med en USB lader inkludert.

ELEMENTBESTANDIG DESIGN

TÅLER REGN

SecurePyro-modulen har en elementbestandig etui og tåler gnister og vann. Du trenger ikke være bekymret om det skulle regne.

SECUREPYRO APP

ANDROID OG iOS

Med SecurePyro App kan du styre alle dine moduler raskt, enkelt og ikke minst fra en sikker avstand.