Når stemning skal skapes

Profesjonelt fyrverkeri

Vi er et lite selskap med tilholdssted i Bodø. Vår ambisjon er å bli størst og best på profesjonelt fyrverkeri. Vi strekker oss langt for at du skal bli fornøyd og yter enda litt ekstra for å skape stemningen som arrangementet ditt fortjener. Vi er 5 pyroteknikere som samarbeider i Nord-Norge og har Norges største importør innen profesjonelt fyrverkeri i ryggen, Engelsrud NFI AS. Vi kan ta oppdrag i hele Norge.

Ingen arrangementer er for små, vi kan skreddersy pakkeløsninger som passer ditt budsjett. Bursdager, kick-off, festivaler, konserter, musikk fyrverkeri, lanseringer, feiringer, markeringer. Vi har noe som passer alle anledninger.

Omtale

Helt fantastisk!

Det er helt fantastisk, for en start! Folk stod presset inntil sperringene våre, så det var sikkert 15.000 mennesker der, forteller han. 

Alt i fra hustak til molloen var fulle av folk da jubileeumsshowet ble sluttført av fyrverkeri, som etter planen skulle kunne sees og høres over hele byen.

Bodø Nu

Kjempegøy!

For de som liker fotball og ikke minst Bodø/Glimt så er det mildt sagt spennende dager! Første hjemmekamp mot Rosenborg ble en suksess på alle måter med en fantastisk fotballkamp, en ivrig maskot, ansiktsmaling for de minste og et fantastisk pyroshow fra TNT-gutta som også fikk herlig omtale på selveste TV2-sporten! Kjempegøy

Ørjan Heldal, Bodø Glimt

Kontaktskjema

Ta kontakt i dag hvis du trenger pyro til ditt arrangement. Søknadsprosessen tar gjerne litt tid. Alltid ta kontakt i godt tid i forveien før arrangementet.