Når stemning skal skapes

Kvalitetsfyrverkeri for profesjonell bruk

Vi er et lite selskap basert i Bodø med store ambisjoner innen profesjonelt fyrverkeri. Vårt mål er å bli den ledende aktøren innen bransjen, og vi legger ned ekstra innsats for å sikre at dine arrangementer får den stemningen de fortjener. Med fem erfarne pyroteknikere samarbeider vi i hele Nord-Norge, støttet av Norges største importør av profesjonelt fyrverkeri, Engelsrud NFI AS. Vår ekspertise strekker seg over hele landet, og vi tilpasser våre tjenester til enhver anledning, uavhengig av størrelse. Enten det er bursdager, kick-off, festivaler, konserter, musikkfyrverkeri, lanseringer eller markeringer, tilbyr vi skreddersydde løsninger som passer ethvert budsjett. Med vår brede erfaring har vi noe å tilby for enhver anledning.

Omtale

Helt fantastisk!

Det er helt fantastisk, for en start! Folk stod presset inntil sperringene våre, så det var sikkert 15.000 mennesker der, forteller han. 

Alt i fra hustak til molloen var fulle av folk da jubileeumsshowet ble sluttført av fyrverkeri, som etter planen skulle kunne sees og høres over hele byen.

Bodø Nu

Kjempegøy!

For de som liker fotball og ikke minst Bodø/Glimt så er det mildt sagt spennende dager! Første hjemmekamp mot Rosenborg ble en suksess på alle måter med en fantastisk fotballkamp, en ivrig maskot, ansiktsmaling for de minste og et fantastisk pyroshow fra TNT-gutta som også fikk herlig omtale på selveste TV2-sporten! Kjempegøy

Ørjan Heldal, Bodø Glimt