Thomas Skjelstad

Eier / Styreleder

 
 

Vi leverer et profesjonelt fyrverkeri show for følgende kunder årlig

Elvelangs Bodø

Elvelangs Bodø

 

Profesjonelt fyrverkeri – Ferdig løsninger

<divclass=”lsow-pricing-planlsow-fourcol “>

Perfekt pakke for bursdager/bryllup

Proff liten

Proff liten

 

fra 10.000,-

 

<divclass=”lsow-pricing-planlsow-fourcol “>

For bursdager eller brullyp

Proff medium

Proff medium

 

fra 25.000,-

 

<divclass=”lsow-pricing-planlsow-fourcol “>

Åpning av butikk eller andre store anledninger

Proff stor

Proff stor

 

fra 100.000,-

 

 

Det er helt fantastisk!

– Det er helt fantastisk, for en start! Folk stod presset inntil sperringene våre, så det var sikkert 15.000 mennesker der, forteller han.

Alt i fra hustak til molo var fulle av folk da jubileeumsshowet ble sluttført av fyrverkeri, som etter planen skulle kunne sees og høres over hele byen.

 

Bodø Nu

 

Åpnet jubileumsåret med tidenes smell

 

 

Et sted mellom 15.000 og 18.000 bodøværinger samlet seg ved havnebassenget for å se tidenes nyttårsfyrverkeri. For pyrotekniker Thomas Skjelstad i Festival Fyrverkeri var det likevel egentlig bare en vanlig dag på jobben.

 

Jubileumsfyrverkeriet var det største Bodø noen gang hadde sett, og også det største Skjelstad noen gang hadde hatt ansvar for. Etter tett på ett år med planlegging, lå spenningen naturlig nok tjukt utenpå i timene før midnatt.

 

  • Man er jo alltid litt engstelig for at noe skal skje slik at fyrverkeriet ikke går opp som planlagt. Det ligger utallige arbeidstimer og veldig mye jobb bak et fyrverkeri som dette. Jeg visste jo at det var ventet utrolig mye folk, men veldig nervøs var jeg egentlig ikke. Man har uansett hendene fulle med å sørge for at ting er koblet riktig, at fyrverkeriet er riktig plassert, og at alt er i sikker avstand. Det er jo ganske heftige saker vi jobber med. Men det er klart jeg var spent, slik jeg alltid er når jeg skal skyte opp fyrverkeri. Men når det hele først er i gang, er det uansett ikke noe mer jeg kan gjøre. Da er det egentlig bare å håpe det beste, og stole på jobben man har gjort. Planleggingen av oppskytingen startet et års tid i forveien, og jeg hadde hjelp av kolleger i Kristiansand. Jeg følte vi hadde alt under kontroll, men det er jo klart det er ekstra spennende når anledningen er så stor som denne, og med så mange tilskuere tilstede. Men heldigvis gikk alt etter planene, og tilskuerne fikk se et show sjelden ser i Bodø, sier Thomas Skjelstad.
 

Jubileumsboken Bodø 2016

 

200 års fyrverkeriet for Bodø Kommune

Fyrverkeriet i rensåsen har blitt en tradisjon i Bodø. Vi har siden starten skutt opp dette fyrverkeriet. Det startet i 1999.
Arrangementet starter med fakkeltog som møtes i Rensåsen. Det er underholdning og taler før fredsbålet tennes av speiderne.

Vi har siden 1999 avsluttet dette arrangementet med profesjonelt fyrverkeri.

Fyrverkeri til alle anledninger! Vi skreddersyr fyrverkeri til din anledning; Vi tilpasser og farger i henhold til dine ønsker og området rundt.
Vi håndterer all kommunikasjon mot Politi og Brannvesen
Vår erfaring strekker seg fra små hagefester, 17 mai feiringer og nyttårsshow for blant annet Bodø kommune. Vi tror og håper at TNT Pyro kan bidra med det lille ekstra som virkelig tar festen til nye høyder.

For nærmere detaljer vennligst ta kontakt for en hyggelig prat.

 

Rensåsen fyrverkeri Bodø