Litt om oss

A

Vi er et lite selskap med tilholdssted i Bodø. Vår ambisjon er å bli størst og best på profesjonelt fyrverkeri. Vi strekker oss langt for at du skal bli fornøyd og yter enda litt ekstra for å skape stemningen som arrangementet ditt fortjener. Vi er 5 pyroteknikere som samarbeider i Nord-Norge og har Norges største importør innen profesjonelt fyrverkeri i ryggen, Engelsrud NFI AS. Vi kan ta oppdrag i Bodø, Lofoten, Tromsø og Harstad med omeng.

Ingen arrangementer er for små, vi kan skreddersy pakkeløsninger som passer ditt budsjett. Bursdager, kick-off, festivaler, konserter, musikk fyrverkeri, lanseringer, feiringer, markeringer. Vi har noe som passer alle anledninger.

Vårt team

DOLORE MAGNA ALIQUA. UT ENIM AD MINIM VENIAM, QUIS NOSTRUD EXERCITATION ULLAMCO LABORIS NISI UT ALIQUIP.

JOE BLOGGS
CEO

Amazing Helicopter

JANE DOE
Co Founder

JOHN DOE
Lead Designer

Our Work

DOLORE MAGNA ALIQUA. UT ENIM AD MINIM VENIAM, QUIS NOSTRUD EXERCITATION ULLAMCO LABORIS NISI UT ALIQUIP.

[fusion_portfolio layout=”grid” picture_size=”auto” text_layout=”no_text” filters=”no” columns=”3″ column_spacing=”30″ number_posts=”6″ excerpt_length=”35″ strip_html=”yes” carousel_layout=”title_on_rollover” autoplay=”no” show_nav=”yes” mouse_scroll=”no” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ /]

Ready to Talk?

DO YOU HAVE A BIG IDEA WE CAN HELP WITH?