UP YOUR GAME!

SLUTT MED HÅNDFYRING

La oss innse det, å løpe rundt med en lighter eller fakkel gjør det utfordrene å skape det perfekte showet. Hva i stedet om du kunne designe showet ditt på forhånd med perfekt synkronisering, inkludert å skyte flere effekter fra forskjellige steder samtidig. For showtime, trykk på en knapp, lene deg tilbake og se hvordan skapelsen din blir levende. Med IGNITE kan du “up your game” og levere WOW med det siste innen trådløs teknologi.

ENDELIG, SE DITT EGET SHOW

IKKE LØP RUNDT LENGRE

For første gang kan du se showet ditt med venner, familie og barn. Se gleden i ansiktene deres, hør spenningen, og nyt øyeblikket. Det er din tradisjon, det er for barna, og det er spenningen du har skapt. Vær der for å nyte mesterverket ditt.

SOM EN PROFFESJONELL

GJØR DAGEN DIN ENKELERE

Lager du til et stort show? Vi forstår tiden det tar å undersøke, kjøpe, sortere og sette opp fyrverkeriet ditt. Med IGNITE handler alt om forberedelse. Design showet ditt, beregne riktig timing, layout og koble fyrverkeriet ditt til systemet på forhånd for å gjøre gjennomføringen av showet feilfri og stressfri.

VÆR ROLIG, VÆR TRYGG

HOLD FAMILIEN TRYGG

Vi vet du tar alle forhåndsregler for å sikre høyeste sikkerhetsnivå for dine venner og familie, men ulykker kan skje. Ved å bruke IGNITE kan du forbedre sikkerheten ytterligere ved å ha avstand mellom deg selv og fyrverkeriet mens det går av. IGNITE setter standarden for sikkerhet innen forbruker-fyrverkeri-industrien.

HVORDAN IGNITE VIRKER

3.2.1 BOOM.

IGNITE er et gjenbrukbart trådløst fyrverkerisystem som er designet for å skyte fyrverkeri fra telefonen eller nettbrett. Ved hjelp av IGNITE-appen kan du kontrollere opptil seks IGNITE i18-moduler for totalt 108 cues.

Sett IGNITE CLUP-on tenneren på lunta til fyrverkeriet, koble ledningen til modulen og bruk appen til å trykke på knapper manuelt, eller automatiser showet ditt med ett trykk. Kan også legges til musikk.

Steg 1:

LAST NED OG INSTALLER APPEN

Last ned gratis app og installer på mobilenhet. IGNITE støtter både iOS og Android enheter.

Steg 2:

PAR DIN IGNITE MODUL

Slå på IGNITE-modulen, par til smartenheten din og tildel en unik farge for modulidentifikasjon.

Steg 3:

KOBLE TENNERE PÅ LUNTE

Koble til IGNITE Clip-on tennere på fyrverkerilunte og plugg i modulen. Igniter clips er en-gangs bruk, pålitelig og rimelig.

Steg 4:

TRYKK PÅ KNAPPEN FOR Å SKYTE

Ved å bruke Free-Shoot blir telefonen en videospillkontroller for å skyte fyrverkeri. Velg en modul, trykk på knappene og lys opp himmelen. Appen bruker en fyringsminnefunksjon for å holde oversikt over hvilket fyrverkeri du har avfyrt og som er igjen som ikke er avfyrt.

Steg 5:

DESIGN OG AUTOMATISER DITT SHOW

Ved å bruke vår online Show-Designer programvare kan du designe et helautomatisk show til valgfri musikk. Når du er designet, importerer du showet til IGNITE appen ved hjelp av en firesifret kode, trykker på en knapp, lene deg tilbake og se showet ditt brenne fra start til slutt.

PERSONLIG FYRVERKERI KATALOG

BYGG OPP DITT FYRVERKERI ARSENAL

Opprett og administrer din egen personlige fyrverkeribase. Du kan skanne fyrverkeri-strekkoder, lage dine egne eller navigere i våre utviklede intergrerte produktkataloger. Appen synkroniseres også med vår online IGNITE Show-Designer programvare ved å holde alt fyrverkeriet oppdatert mellom systemene.

TRENGER HJELP?

WE GOT YOUR BACK

IGNITE er bassert her i gode USA. Du kan se instruksjonsvideoer og kontakte oss ved hjelp av online chat, telefon, e-post og til og med 24/7 911 support.