Hva kan det brukes til?

Har du noe å feire?

TNT Pyro er et profesjonelt fyrverkeriselskap med mange års erfaring innen pyroteknikk. Vi tilbyr en rekke tjenester, inkludert salg av fyrverkeri, utstillinger og pyrotekniske shows.

Vårt team består av dyktige og erfarne fyrverkerispesialister, som alle har en lidenskap for pyroteknikk og en vilje til å skape spektakulære visuelle opplevelser. Vi har høye sikkerhetsstandarder og sørger alltid for å levere kvalitetsservice til våre kunder.

Vårt mål er å bringe lys og farge til verden gjennom pyrotekniske effekter, og vi ønsker å hjelpe våre kunder å feire festlige anledninger på en minneverdig måte. Uansett om du ønsker å kjøpe fyrverkeri til et privatarrangement, eller om du ønsker å bestille et pyroteknisk show for en større begivenhet, så kan vi hjelpe deg med å realisere dine visjoner.

Så hvis du ønsker å gjøre festlige anledninger enda mer minneverdige, ikke nøl med å kontakte TNT Pyro for mer informasjon om våre tjenester. Vi ser frem til å hjelpe deg med å skape noe spesielt.

Lokal leverandør

TNT Pyro er en lokal leverandør av pyroteknikk som tilbyr en rekke ulike produkter og tjenester for å skape minneverdige lys- og lydshow. Uansett om du skal feire jul, nyttår, bryllup eller en annen spesiell anledning, kan TNT Pyro hjelpe deg å lage det perfekte pyrotekniske showet.

Med en bred portefølje av fyrverkeri og pyrotekniske effekter, kan TNT Pyro tilby noe for enhver smak. Fra fargerike raketter og stjernebomber, til imponerende fontener- og fossefall-fontener, kan TNT Pyro hjelpe deg å skape et show som vil huskes i årevis.

Men TNT Pyro er ikke bare for festlige anledninger. Vi tilbyr også pyrotekniske tjenester for film, teater og TV-produksjoner, samt for nødsignaler og militære formål. Uansett hva ditt behov er, kan TNT Pyro hjelpe deg med å lage det perfekte pyrotekniske showet.

Så hvis du ønsker å skape et minneverdig pyroteknisk show, bør du definitivt vurdere å samarbeide med TNT Pyro, din lokale leverandør av pyroteknikk.

Hva kan fyrverkeri brukes til?

Pyroteknikk er en fascinerende form for fyrverkeri som kan brukes til å lage fantastiske lys- og lydshow til ulike festlige anledninger. Fra jul og nyttår, til bryllup og konserter, pyroteknikk kan bidra til å gjøre enhver fest ekstra spesiell.

I tillegg til å være populært på festlige arrangementer, kan pyroteknikk også brukes til å lage realistiske effekter i film, teater og TV-produksjoner. Dette kan bidra til å gi handlingen i en film eller TV-serie ekstra liv og spenning.

Men pyroteknikk er ikke bare for underholdning. Det kan også brukes til å varsle om nødstilfeller, som brann eller andre ulykker.

Pyroteknikk kan også brukes til å skape unike og kunstneriske utstillinger og installasjoner, samt som særlige effekter på konserter og andre musikalske arrangementer. Uansett hva pyroteknikk brukes til, kan det bidra til å gjøre enhver anledning ekstra minneverdig.

 • Produktlanseringer
 • Lansering av nye bilmodeller
 • “Kick Offs”
 • Jubilèer
 • Åpning/Avslutning av arrangement
 • Markering av begivenhet
 • Brylluper
 • Årets høytider og spesielle dager
  Påskeaften
  17. Mai
  St. Hans
  Olsok
  Nyttårsaften
  Andre anledninger
 • Idrettsarrangement
 • Kjøpesenter etc.
 • Julegateåpning
 • Julebord

Fyrverkeri til profilering.

Bruk av pyroteknikk kan være en effektiv måte å profilere din virksomhet eller organisasjon på. Med fargerike og imponerende lys- og lydshow kan du skape oppmerksomhet og interesse rundt din virksomhet, og bidra til å gjøre den mer synlig og husket.

En pyroteknisk presentasjon kan være en unik måte å markedsføre din virksomhet på, og kan skille deg fra konkurrentene. Det kan være spesielt effektivt i forbindelse med store arrangementer, som f.eks. messeåpninger eller lanseringer av nye produkter.

Men pyroteknikk kan også brukes til å profilere din virksomhet på andre måter. For eksempel kan du lage pyrotekniske effekter som en del av et firmalogo, eller du kan bruke pyroteknikk som en del av en reklamekampanje.

Uansett hvordan du velger å bruke pyroteknikk i forbindelse med profileringen av din virksomhet, kan det være en morsom og effektiv måte å skape oppmerksomhet og interesse.

Enkelt og godt.

TNT Pyro er et selskap som tilbyr ferdigmonterte kasser med fyrverkeri for hotell og foreninger. Dette er en enkel og praktisk måte å gå sammen om å skyte fyrverkeri på, da alt du trenger å gjøre er å oppgi budsjett. Ut fra det blir kassen som passer best for deg og dine behov designet og laget.

Ferdigmonterte kasser fra TNT Pyro gir deg muligheten til å feire festlige anledninger med stil og glans. Uansett om du er en liten forening som ønsker å gjøre noe ekstra storslått for å markere en spesiell begivenhet, eller om du er et hotell som ønsker å tilby fyrverkeri som en del av underholdningen for gjestene dine, så har TNT Pyro et utvalg av kasser som passer perfekt.

Hver kasse inneholder et utvalg av fyrverkeri som er satt sammen for å skape en unik og spektakulær visuell opplevelse. Fra klassiske fyrverkeriraketter til mer moderne og teknologisk avanserte pyrotekniske effekter, så vil du kunne finne noe som passer for alle.

Så hvis du ønsker å gå sammen med andre om å skyte fyrverkeri, eller om du bare ønsker å tilby dette som en ekstra service for gjestene dine, så bør du definitivt vurdere å investere i en ferdigmontert kasse fra TNT Pyro. Dette er en enkel og morsom måte å feire festlige anledninger på, og du kan være sikker på at du får en sikker og profesjonell opplevelse. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Kontakt oss i dag!

Hvis du er ute etter kvalitet, service, sikkerhet og profesjonelt fyrverkeri. TNT Pyro AS, vi ordner alt rundt.

Kontaktskjema