TNT Pyro – Når stemning skal skapes.

Når du vil skape stemning og løfte festen til nye høyder, er TNT Pyro det beste valget! Vår team av pyroteknikere har lang erfaring med å levere spektakulære pyrotekniske visninger som vil få publikum til å gape av beundring.

Med TNT Pyro på din side, trenger du ikke bekymre deg for sikkerhet. Våre pyroteknikere har gjennomgått grundig opplæring og følger alltid strenge sikkerhetsprosedyrer for å sikre at våre shows går av stabelen uten uhell.

Så hvis du vil skape stemning på ditt neste arrangement, leie inn TNT Pyro! Vi vil gi deg et show du sent vil glemme. “TNT Pyro – Når du vil fyre opp stemningen!”

Pyroteknikk kan være en fantastisk form for underholdning, og det er ingen tvil om at fyrverkeri og andre pyrotekniske effekter kan løfte stemningen til nye høyder.

Se for deg et storslått pyroteknisk show med lysende farger som eksploderer i luften, kombinert med musikk som får føttene til å trippe. Det er en opplevelse som kan få hvem som helst til å føle seg som en del av noe større.

Men pyroteknikk er ikke bare for store konserter og festivaler. Det er også mulig å inkludere pyrotekniske effekter i mer intime sammenhenger, som bryllup eller private fester. Et par velplasserte pyrotekniske-effekter kan bidra til å gjøre en allerede spesiell kveld enda mer uforglemmelig.

Uansett hva slags arrangement du planlegger, kan pyroteknikk være en morsom og minneverdig måte å underholde publikum på.

Litt historie om fyrverkeri

Fyrverkeri har en lang og fascinerende historie som går tilbake tusenvis av år. Det første fyrverkeriet ble laget i Kina mer enn 2000 år siden, og det ble brukt til å skremme bort onde ånder og til å feire store begivenheter.

Fyrverkeri ble laget ved å blande sammen ulike kjemikalier, som kaliumnitrat, natriumklorid og sulfur. Når disse kjemikaliene ble blandet sammen og tent på, ga de ut lys og lyd. Kineserne kalte fyrverkeriet 驱除恶灵” (qū chú è líng)., som betyr “feier bort onde ånder”.

Over tid spredte fyrverkeriet seg til andre deler av verden, og det ble brukt til ulike formål. I Europa ble fyrverkeri brukt til å feire seire og andre begivenheter, mens det i Amerika ble brukt som del av militære parader.

I løpet av 1800-tallet ble det utviklet mange nye typer fyrverkeri-effekter, som raketter og knalleffekter. Disse nye effektene var mye mer effektfulle enn det som hadde eksistert tidligere, og de ble raskt populære over hele verden.

I dag er fyrverkeri fortsatt en populær form for underholdning over hele verden, og det blir brukt til å feire nyttårsaften, nasjonale helligdager og andre store begivenheter. Det er også mulig å leie inn pyroteknikere for private arrangementer, som bryllup og fødselsdager.

Uansett hva fyrverkeriet brukes til, er det en viktig del av vår kulturarv og en morsom måte å feire spesielle anledninger på. Selv om teknologien og kjemikaliene som brukes i fyrverkeri har endret seg gjennom årene, fortsetter denne gamle tradisjonen å fascinere og underholde folk over hele verden.

Ellie Goulding – Parkenfestivalen 2019

Parken festivalen 2019

Pyro for Ellie Goulding og Madrugada. For nærmere detaljer vennligst ta kontakt for en hyggelig prat.

Foto: Fly Lavt A/S & Frida Xiang Nordås Årsandøy.

Bodø Glimt – Sesong 2019

Vi skaper stemning for Bodø Glimt på deres hjemmekamper i 2019/2020/2021

Fyrverkeri til innmarsjen.

Sommernachspiel i Bodøsjøen 2019

 

Dette ble en konsert for både de som er dypt interessert i klassisk musikk og for de som tror de ikke er det. Her ble stemningen fra Skansen tatt med til Bodøsjøen for å lage en skikkelig klassisk musikkfest. Her var det storslått musikk alle har hørt før, servering av mat og drikke og ikke minst fyrverkeri.

For nærmere detaljer vennligst ta kontakt for en hyggelig prat.

Nordland Musikkfestuke 2020

august 3rd, 2020|0 Comments

Nordland Musikkfestuke 2020 Åpningskonsert:­Leif Ove Andsnes Nordland Musikkfestuke åpnes på den mest spektakulære måten noen sinne med en gratis spesialkonsert for publikum i båt! Med scenen vendt ut mot havet og et flytende publikum åpnes

Parkenfestivalen

september 9th, 2015|0 Comments

Parkenfestivalen i Bodø er Nord-Norges ultimate sommerfest! Hvert år samles musikkelskere fra hele landet for å oppleve en uforglemmelig helg fylt med fantastisk musikk, god stemning og minneverdige øyeblikk. Med en imponerende lineup bestående av

Bodø Glimt Sesongen 2019

september 9th, 2015|0 Comments

Bodø/Glimt Fotballklubb, grunnlagt i 1916, er en av de eldste fotballklubbene i Norge. Basert i den nordlige byen Bodø, har klubben et sterkt bånd til samfunnet og regionen Nordland. Klubben har gjennomgått en imponerende utvikling

Musikkfestuka 2019

september 9th, 2015|0 Comments

Nordland Musikkfestuke er en årlig festival som bringer sammen musikkelskere fra Nordland og utover. Med en rik arv av musikk og kultur i regionen, har denne festivalen blitt et høydepunkt på den nordnorske kulturscenen. Gjennom