IGNITE Show Designer

IGNITE ONLINE SHOW DESIGNER

IGNITE Show Designer er en GRATIS online programvare for showdesign som bruker Google Chrome på din PC eller MAC, tilgjengelig på designer.ignitefiringsystems.com.

Ved hjelp av det robuste grensesnittet lag show design til valgfri musikk ved hjelp av din personlige fyrverkeribase. Du kan også skrive ut rapporter, fyrverkerietiketter og andre nyttige funksjoner. Når det er lagret, får showet en firesifret kode som du kan skrive inn i IGNITE appen eller dele med venner.

 

STOR FLATE FOR SHOW DESIGN

MOVE OVER BIG THUMBS

Å bruke en dataskjerm gir deg et spesialisert brukergrensesnitt for å designe forestillinger med din personlige fyrverkeribase og presise hendelsesplassering.

LISTE OG WAVEFORM VISNING

DET BESTE AV BEGGE DELER

Vis showhendelser i både liste- og bølgeformvisning for å tillate raske, regnearklignende redigeringer av listevisningen og visuell plassering av hendelser på den valgfrie lydbølgeformen.

 

BULK IMPORTER FYRVERKERI

LAST INN DITT PERSONLIGE ARSENAL

Har du et regneark med personlig fyrverkeri? Bruk bulkimportverktøyet til å laste ditt personlige fyrverkeri i programvaren. Når du er importert, kan du søke filtrere og administrere direkte i den elektroniske programvaren.

RAPPORTER OG FYRVERKERI ETIKETTER

VÆR FORBEREDT TIL SHOWDAG

Generer og skriv ut showrapporter, inkludert modulrapporten, kø-rapporten og produktlisten. Du kan skrive ut “etiketter” Avery 5160/5260 cue-etiketter for plassering på fyrverkeriet før showet ditt.

INTERGRERT FYRVERKERI KATALOG

VOKSER MED DIN HJELP

IGNITE jobber med fyrverkeriprodusenter for å lage den mest omfattende online forbrukerfyrverkeridatabasen på nett. Du kan få tilgang til katalogen direkte fra IGNITE-appen eller fra fireworks.ignitefiringsystems.com

DEL SHOW MED VENNER

MED EN ENKEL 4 SIFRET KODE

Vil du dele showet ditt med en venn? Ikke noe problem, send dem din firesifrede show-ID slik at de kan gå inn i IGNITE-appen. Når du er importert, kan vennen din redigere showet på egenhånd fra IGNITE-appen.

GRATIS

GI DET ET FORSØK

Ønsker du å gjøre et forsøk? Ingen problem. Besøk IGNITE Show Designer (ignitefiringsystems.com) for å bruke programvaren gratis.