Nordland Musikkfestuke 2020

Nordland Musikkfestuke 2020

Åpningskonsert:­Leif Ove Andsnes

Nordland Musikkfestuke åpnes på den mest spektakulære måten noen sinne med en gratis spesialkonsert for publikum i båt!

Med scenen vendt ut mot havet og et flytende publikum åpnes den 40. utgaven av Nordland Musikkfestuke av vår egen verdensstjerne Leif Ove Andsnes. Han har satt sammen et drømmelag bestående av Eldbjørg Hemsing , Mari Eriksmoen, Guro Kleven Hagen, Eivind Holtsmark Ringstad, Dorran Alibaud og festivalprofil Nils Henrik Asheim – som byr på en urfremføring av verk for musikere og båtmotorer. Dette blir en festivalåpning du sent vil glemme!

Konserten er beregnet for publikum i bår, og det vil ikke være mulighet for publikum på havneområdet. Konserten streames gratis via musikkfestuka.no

I forbindelse med åpningskonserten i havna har Nordland Musikkfestuke i samarbeid med Redningsselskapet laget en veileder som gir deg gode råd om hvordan du kan oppleve konserten med Leif Ove Andsnes i havnebassenget på en tryggest mulig måte.

Av |2024-02-10T23:10:36+01:00august 3rd, 2020|Festival, Pyro news|0 Kommentarer

Share This Story, Choose Your Platform!

Om Forfatteren:

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tittel

Gå til toppen