Bodø/Glimt Fotballklubb, grunnlagt i 1916, er en av de eldste fotballklubbene i Norge. Basert i den nordlige byen Bodø, har klubben et sterkt bånd til samfunnet og regionen Nordland.

Klubben har gjennomgått en imponerende utvikling de siste årene og har blitt anerkjent som en av de mest spennende og dynamiske lagene i norsk fotball. Med en historie fylt med triumfer og utfordringer har Bodø/Glimt blitt et symbol på utholdenhet, lidenskap og dedikasjon.

Bodø/Glimt er kjent for sin offensive spillestil og evne til å utvikle unge talenter. Klubben har også etablert seg som en seriøs konkurrent i norsk fotball, med flere topplaseringer i Eliteserien og imponerende prestasjoner i nasjonale og internasjonale turneringer.

Samtidig har Bodø/Glimt et sterkt samfunnsengasjement og fokuserer på å være en positiv kraft i lokalsamfunnet. Klubben arrangerer jevnlig arrangementer og aktiviteter for barn og unge, og støtter ulike veldedige tiltak.

Med en dedikert supporterbase og et lidenskapelig lag på banen, fortsetter Bodø/Glimt å inspirere og begeistre fotballfans over hele landet. Klubben representerer ikke bare fotball, men også stoltheten og sjelen til Nord-Norge.